Tasts de natura a la vinya per a grups

Tast de Natura.png

Activitats de descoberta de l’entorn natural i d’experiències a la vinya

Tasts de natura 

És una proposta d’activitats d’Enoturisme a diferents cellers de l’Albera. Activitats en el que el visitant caminarà i es submergirà pels paisatges on la vinya es fon amb la brolla, el bosc, els bosc de ribera i els pedregams formant un mosaic ecològic de bellesa extraordinària.


Entenem el territori 

SONY DSCVolem anar mes enllà. Entenem les visites com un espai per gaudir, sense presses, de  conèixer i alhora de valorar. És per això que la visita a l’entorn, a les vinyes i al Celler estan  conduïdes per experts i coneixedors del territori, però també per els que treballen la terra i hi viuen.


Experimentem el territori i la vinya 

Més que una visita guiada o una caminada, és una experiència en el que el visitant entengui el valor d’aquest paisatge, del territori, de la vinya i de la feina ben feta.

copa

L’experiència és global. Hem d’entendre el paisatge a partir de les aromes de les plantes mediterrànies, del so dels ocells a la vinya, de sentir el clima a la pell. Hem de sentir-nos part d’una feina ancestral.


Cellers petits i familiars (producte km0 i local) Aquesta és una proposta casi artesanal. Un producte de qualitat, de petit format, diferent i local.

ELS CELLERS


Mas Llunes

mas-llunes-01


Celler La Gutina

tramuntana_2


La Vinyeta

microvins01-low


Celler Gelamà

phpthumb_generated_thumbnail

Celler Hugas de Batlle

phpThumb_generated_thumbnail


LES ACTIVITATS

Grups reduïts (màx 10-15 persones).

Lloc de trobada i de fi d’activitat sempre al Celler.

Horaris: 3h de visita + Tast al Celler.

Preu activitat: 18€persona

Aquest preu inclou guiatge de natura + tast de vins + assegurances.


RESERVES

WordPress.com.

Up ↑