Condicions legals

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

ORGANITZACIÓ TÈCNICA: L’organització tècnica correspon a Marcel Gutinell Maurí amb NIF 52148856J i amb domicili a La Selva de Mar, codi postal 17489, Pujada Camí vell 4-6 A. Les normes que es contenen en aquest document obliguen les parts i formen part del contracte.

I. PREUS

ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN: Sempre inclouen el Servei de guiatge i L’IVA . La direcció i gestió tècnica de l’activitat. Els serveis que s’especifiquen en cada activitat.
ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN: Extres de cap tipus, begudes, aigües, cafès, etc… que no estiguin dins els menús inclosos en el preu. Conferències telefòniques, dietes especials, ni qualsevol altra despesa anàloga de caràcter personal i tot allò que no està clarament especificat com a inclòs.

II. EL GUIA

Tots els viatges de Marcel Gutinell son guiats. Els participants accepten respectar l’autoritat del guia-monitor. La majoria de viatges que organitzem tenen lloc en plena natura, per aquest motiu estan exposat a l’acció dels agents atmosfèrics i poden patir altres condicions adverses o imprevistos que impliqui la modificació dels itineraris descrits en el programa. En aquest casos, el guia-monitor assumeix la responsabilitat de prendre les decisions sobre la marxa per resoldre de la millor manera possible aquests imprevistos.

Així mateix, el guia-monitor pot atendre les opinions o queixes que els participants puguin expressar per tal de trobar una solució satisfactòria.

El guia-monitor es responsable sobre el terreny del bon funcionament de l’activitat, per aquest motiu pot no admetre a participants que no tinguin la forma física suficient per superar les jornades establertes, no disposin de l’equipament necessari indicat en la documentació del viatge i/o tinguin una actitud i comportament que posi en perill el mateix participant, el guia o la resta del grup.

L’expulsió d’un participant no tindrà dret a cap reemborsament dels serveis no utilitzats ni dret a indemnització per les despeses que això l’hi pugui ocasionar. D’existir algun participant que no desitgi seguir las instruccions del Guia, tant aquest com l’Organització declinarà tota responsabilitat sobre el que pugui fer i el que li pugui passar a aquesta persona i serà motiu d’expulsió del viatge.

III. ITINERARI -RUTES

Per a cada activitat, donem la informació més acurada possible sobre les característiques del terreny per on passen les rutes i la dificultat d’aquestes. Aquests valors: horaris, desnivells, etc son objectius i estan presos de topoguies (llibres d’excursionisme o bé de mapes de muntanya). És responsabilitat dels participants avaluar que disposen de la capacitat física necessària per completar les jornades amb comoditat.

És molt important que els participants informin a l’organització si pateixen algun impediment físic o alguna malaltia que condicioni la realització d’activitat física.

Si patiu vertigen però voleu participar en l’activitat, consulteu amb l’organització, ja que moltes vegades us podem donar alternatives. En les rutes que poden implicar un nivell alt d’esforç físic, l’organitzador es reserva el dret de demanar als participants informació relativa al seu estat de salut i/o certificats mèdics que ho acreditin.

IV. RESERVES, ANUL•LACIONS I CANCEL•LACIONS

COM RESERVAR

1. Revisar primer les condicions generals i particulars de l’activitat (sobretot nivell i tipus d’activitat) que heu escollit.

a) Per a cada activitat us facilitem en aquesta mateixa web el programa on s’indica els serveis que s’inclouen, el preu per persona, els serveis opcionals i altres informació d’utilitat.
b) Si voleu ampliar la informació, no dubteu en trucar-nos o enviar-nos un mail.
c) Abans de reservar, llegiu-vos les condicions generals, ja que és on s’indica els terminis amb els que treballem.

2. A través de la nostra pàgina web, per e-mail  o per telèfon podeu sol•licitar plaça/es pel viatge que desitgeu. En breu Marcel Gutinell us contactarà per tal de continuar el procés d’inscripció si disposem de places a l’activitat. Ja sigui per telèfon o per e-mail, Marcel Gutinell us informarà que per formalitzar la vostra reserva cal que feu el pagament que us indicarem i que serà diferent segons cada activitat.

3. Entre cinc i deu dies abans del inici del viatge, des de Marcel Gutinell us enviarem per correu electrònic les informacions necessàries que cal saber per preparar l’activitat, hora i lloc de trobada i les possibles coordinacions de cotxes en cas de ser un viatge amb cotxes dels participants.

ANUL•LACIONS PER PART DEL VIATGER:
En el cas que es vulgui realitzar una cancel·lació d’una activitat prèviament contractada, s’haurà de realitzar, com a mínim, 5 dies abans de la data d’inici de la reserva. En aquest cas, s’abonarà el 100% del preu de la reserva de l’activitat.

Si la cancel·lació es realitza dins aquests terminis de temps establerts, no hi haurà cap tipus de cost afegit.
No s’acceptarà cap tipus de cancel·lació durant els 5 dies previs a l’inici de la data de l’activitat.

 

En el suposat cas que l’empresa proveïdora de l’activitat decideixi que, per motius de seguretat o climatologia extrema no es pot realitzar el servei contractat, aquesta li proposarà una nova data al client i, si no arriben a cap acord, Marcel Gutinell Maurí abonarà el preu total d’aquest servei al client.
Aquest abonament es durà a terme en un termini de cinc dies laborables.
SUBSTITUCIÓ DE LA PLAÇA
En cas de que el client que anul•la el viatge trobi ell mateix un substitut a la seva plaça –un cop comunicat a Marcel Gutinell la sol•licitud i l’acceptació del canvi per escrit- i Marcel Gutinell comprova que el nou client està en disposició física i personal per poder accedir a l’activitat amb tots els seus .
CANCELACIONS PER PART DE MARCEL GUTINELL
Com és costum en Marcel Gutinell realitzarà totes les activitats encara que en alguns casos no s’arribi a cobrir el nombre mínim de participants necessari per fer front a les despeses del viatge.

En aquells casos en que considerem que hi han motius necessaris per anul•lar l’activitat per manca de participants Marcel Gutinell podrà cancel•lar-la en cas que no s’arribi a aquest mínim de participants, notificant-ho amb un mínim de 12 dies d’antelació a la data prevista de sortida.

 1. COORDINACIÓ DE COTXES I HORARIS DE SORTIDA i TROBADA EN LES ACTIVITATS QUE S’UTILITZIN COTXES DELS PARTICIPANTS:

  1. En els viatges en que s’utilitzin cotxes dels participants els horaris que Marcel Gutinell determina son els horaris de sortida un cop feta la recepció, cal comptar 15 min de recepció, informació i acolliment. Per tant si l’horari de sortida és a les 10 h del matí, l’horari de recepció-trobada és a les 9.45 h. Per respecte a les persones que arriben amb puntualitat la Sortida és realitzarà a l’hora acordada. Amb el interès de facilitar als participants l’accés al punt de trobada, d’economitzar les despeses de transport i de contribuir a la reducció de gasos contaminants.

  2. Marcel Gutinell realitzarà gratuïtament el treball de facilitar als participants les dades entre conductors i acompanyants que voluntàriament ho demanin. En el full de reserva us demanem si disposeu de cotxe i si voleu compartir les places. Únicament facilitem la informació entre conductors i acompanyants que voluntàriament s’ofereixen a compartir places del seu vehicle a canvi de compartir les despeses del viatge. Aquesta informació és fa a través de mail i indicant el telèfon dels afectats. L’acceptació d’aquest sistema autoritza de facto per a que Marcel Gutinell passi les dades de telèfon i adreça electrònica entre els participants i conductors.

  3. Marcel Gutinell no és fa responsable dels tractes entre els participants ni de cap accident o averia ocasionada en els vehicles dels participants. Els mateixos participants son qui determinen el tracte econòmic, els horaris de sortida i punt de trobada i els altres tractes que s’escaiguin. Els horaris i l’ indret de trobada amb el conductor i els participants en cotxes privats els determinarà el conductor amb coordinació amb els passatgers.

  VI: PRIVACITAT DE LES DADES
  Segons el establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa que les dades de caràcter personal dels clients recollides en els formulari d’inscripció o en altres comunicacions, seran incorporades en un fitxer automatitzat creat i mantingut per Marcel Gutinell. Marcel Gutinell manté amb la més estricta confidencialitat les informacions transferides dels seus clients d’ acord amb la disposició de la Llei Orgànica. En el moment que el client efectuï la reserva o contractació d’una activitat, l’interessat dona el seu consentiment per al tractament automatitzat per a gestionar la contractació de l’activitat i serveis a favor dels clients. Marcel Gutinell enviarà al cap de l’any diferents propostes de viatges en forma d’e-mail, també emprarà els e-mails dels clients per coordinar i informar als assistents d’una mateixa activitat, sigui per coordinar els cotxes en cas necessari o sigui per facilitar les possibles coordinacions dels mateixos clients en altres gestions necessàries.

  VII: ALTRES
  L’organització o qualsevol dels seus proveïdors, no es poden fer responsables de cap mal o deteriorament del material llogat com a conseqüència de circumstàncies que no pugui controlar (conducció arriscada, negligència en el seu ús, etc).

  En el cas de que es robi o es perdi el material, l’organització o qualsevol dels seus proveïdors, es reserven el dret a exigir a l’arrendador a la data de finalització del viatge que l’indemnitzi amb la reposició del material o amb el seu valor de compra d’aquell moment, o dels més similar en el cas de no existir idèntic en el mercat en aquell moment.

  ÚS DE LES FOTOGRAFIES:

  En el decurs d’un dels viatges contractats els guies o qualsevol col•laborador o participant pot realitzar una o varies imatges dels participants i aquestes podran ser utilitzades per al catàlegs, materials de suport o publicitari en diferents mitjans, siguin impresos o digitals i es podran utilitzar sense cap cost ni dret futur.

  PROMOCIONS I DESCOMPTES

  En alguns casos especials Marcel Gutinell pot rebaixar el preu inicial de l’activitat per poder disposar d’un mínim de participants que faci possible la realització d’aquesta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑