Mis años Grizzly

Poc a poc s’ha anat acabant. I això que no ho volia. L’allargava i l’allargava. L’he mastegat, assaborit, i ara em toca digerir-lo. Poc a poc.

Portada-Grizzly-350x538.jpg

Es que quan et trobes un llibre que t’atrapa és comdescobrir un planeta, una espècie nova. I és així. Mis años Grizzly, és un llibre que ho té tot, que t’explica la vida dels ossos grizzlys; comportament, alimentació, … que et descriu perfectament llocs casi verges als Parcs Nacionals de les Glaceres i de Yellowstone.

baixa

I la vida de DOUG PEACOCK. Un ex-combatent del Vietnam que va sanar els seus fantasmes personals perdent-se entre ossos i llocs espectaculars. El llibre ens parla d’un aprenentatge constant, de respecte a la natura. És realista però alhora vital. És una barreja de novel·la, de vivències personals, d’estudi… de com la natura ens pot salvar, i després tu la vols salvar…

És que és un luxe quan et trobes llibres que et donen, que t’expliquen, que parlen el teu vocabulari.

I felicitar a l’editorial errata naturae els seus libros salvajes. Una línea d’obres que em tenen solucionada la lectura almenys fins a cap d’any.

Per cert, una pregunta. M’estic trobant que només hi ha autors anglosaxons. No hi ha naturewriters catalans? Perquè estaria encantat de trobar-los. M’ha encantat la història dels Grizzly, però m’agradaria trobar llibres de realitats mes properes.

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: