trampa

Els que ens agrada els animals, i lògicament els ocells, tenim una manera molt bona per fer fotos d’aquests ocells de molt a prop.

Podria dir-vos que és amagar-se i esperar mils d’hores, o que les he fet des d’un súperhide súper ben preparat que m’he muntat a no sé quin lloc, o que he après una tècnica per a que els ocells s’acostin a mi, rotllo control mental.

Però no, molt millor. Com que aquest cap de setmana s’han fet anellaments al Cap de Creus, m’he apuntat a una sessió, i a part de fer fotos com aquestes, he après, he xalat com un nen (com els molts que hi havia). Perquè ens agrada tant tenir els animals tan a prop?

Així que, sigueu d’on sigueu, visqueu on visqueu, només cal que us informeu on es fan jornades d’anellament i apunteu-vos-hi. Segurament en fan molt a prop de casa vostra. I veure els ocells és excepcional, però la cara de la mainada no té preu.Bé, dels grans també.

Per a mi és una de les millors maneres de fer educació ambiental, d’apropar els ocells a tothom, i, sobretot, a sensibilitzar!!!!!

Fotos trampa

pit-roig de prop.jpg

El pit-roig

tallarol capnegre mascle de cara.jpg

El tallarol emmascarat mascle

tallarol de casquet mascle.jpg

El tallarol de casquet mascle

tallarol de casquet femella.jpg

I senyora

Fotos sense trampa

tallarol capnegre mascle de cantó.jpg

pit-roig.jpg

merla femella ploma blanca.jpg

I aquesta merla femella amb una ploma de la cua blanca. La nostra floquet de neu del Cap de Creus!!

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: