Feliç dia de la terra

Sóc un pessimista actiu. No sé a on ho vaig escoltar, però m’ho he fet meu. Veig un futur força desesperançador pel que fa al nostra planeta, però no per això deixo de lluitar per que sigui una altra cosa.

Així que avui que és el dia de la terra la felicito amb tot el cor.

Ara, per a mi, la lluita i les felicitacions, i les llàgrimes i les alegries són cada dia. No ens deixem enganyar per els que ens feliciten perquè toca…

llengua.jpg

I ja que demà és Sant Jordi, i les roses reconec que em fan una mica de ràbia. Us regalo una orquídia que a primera vista ens podria fer dubtar de si realment ho és. Es que té el label d’una forma prou curiosa, acabat en una mena de llengua penjant tirada cap enrere. Suposo que per això es diu Llengua de Gall (Serapias lingua).

llengua gall sola camp.jpg

La planta pot fer entre 15 i 30 cms d’alçada i viu als prats, preferentment humits, garrigues i clarianes de bosc. Floreix de mitjans d’abril fins a principis de juliol. Aquestes fotos les he fet a tocar de la Selva de Mar, en ple Cap de Creus. En un olivar.

llengua de gall al camp.jpg

Espero donar-vos ganes de sortir, mirar, fotografiar, conèixer, i sobretot… estimar.

Feliç dia de la terra.

 

 

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: